Over mij

Hoi! Ik ben een enthousiaste webshop eigenaar met een missie. De afgelopen jaren werd ik steeds meer bewust van de enorme hoeveelheid kleding op deze planeet. Het leek me steeds onlogischer om nog nieuwe kleren te kopen, wetende dat er genoeg is voor de komende 6 generaties. Ja, je leest het goed, 6 generaties! Maar toen kwam ik achter de magie van tweedehands kleding. De kleding ziet er vaak nog heel goed uit, maar dan voor een veel lagere prijs. Het voelde als een epische win-winsituatie. Zo begon mijn avontuur om kleding een tweede leven te geven.

Naast mijn webshop, waar ik met liefde en zorgvuldigheid de tofste tweedehands items selecteer, werk ik als ambulant begeleider in de zorg. Maar er is meer, ik geniet van de natuur en ben graag buiten, of het nu wandelen is of tijd doorbrengen in mijn eigen tuintje waar ik met mijn moestuin bezig ben. En laten we spelletjes spelen met vrienden niet vergeten!

Dus, dat ben ik een toegewijde kleding-redder, zorgverlener en natuurliefhebber. Mijn webshop is mijn manier om bewuste shoppers hun stijl te kunnen laten vinden zonder de aarde te belasten. Ik nodig je uit om samen met mij deel uit te maken van deze beweging en te genieten van de tweedehands pareltjes!