Waarom Dubbelzogoed

Bespaar tijd en moeite: Geen gedoe meer met het zoeken naar schatten in kringloopwinkels. Bij dubbelzogoed vind je eenvoudig unieke kledingstukken van hoge kwaliteit, zonder dat je de deur uit hoeft. Daarbij kan het in de kringloopwinkels soms overweldigend zijn om door de enorme hoeveelheid kledingstukken te zoeken. In onze webshop kan je eenvoudig het soort kledingstuk en de maat selecteren. Zo vind je snel waar je naar op zoek bent.

Duurzaamheid voorop: Wanneer je kiest voor dubbelzogoed, draag je actief bij aan het verminderen van kledingafval. Wist je dat er genoeg kleding is voor de komende 6 generaties? Door tweedehands te winkelen, verminder je je ecologische voetafdruk aanzienlijk.

Loop er uniek bij: Bij dubbelzogoed ben je verzekerd van een unieke stijl. Je vindt hier zorgvuldig geselecteerde kledingstukken die je niet snel ergens anders zult tegenkomen. We laten je stralen met je eigen individuele look.

Ethiek en arbeidsomstandigheden: Bij dubbelzogoed kun je met een gerust hart winkelen, wetende dat je bijdraagt aan een eerlijkere en rechtvaardigere mode-industrie.

Tegen de trends in: Als je genoeg hebt van de huidige kledingtrends en iets anders wilt, ben je bij dubbelzogoed aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan tijdloze en unieke items die niet gebonden zijn aan de mode van vandaag.

Bij dubbelzogoed streven we ernaar om winkelen gemakkelijker, duurzamer en ethischer te maken. Kies voor ons en ontdek een wereld van prachtige tweedehandskleding die je met trots kunt dragen. De prijzen in webshop zijn gebaseerd op kwaliteit, stof en merk. 

Veel (bewust) shopplezier!